Copa CEEB de Rugby 2017

Crònica Copa CEEB de Rubi

Camp del CEM de la Mar Bella, 25 de novembre

Aquest passat dissabte hem tingut trobades diferenciades per categories, el que vol dir que mentre sub10 i sub8 eren a Foixarda, els nostres mamuts de Sub12 eren al camp del Poblenou participant en la Copa CEEB de rugbi contra el bo i millor d’aquest esport a casa nostra. Va ser doncs un matí de rugbi de gran nivell en el que un gran treball organitzatiu ens va permetre gaudir i molt de enfrontaments intensos i brillants.

Aquesta primera Copa CEEB de rugbi, organitzada pel Club Natació Poblenou, la Federació Catalana de Rugbi i el Consell de l’Esport Escolar de Barcelona, va comptar amb més de 200 jugadors de Sant Cugat, el Castelldefels, el Químic, el Buc, el Poblenou, Sant Boi i el Gòtics.

Els jugadors i jugadores del Gòtics van fer un gran paper. Repartits en dos equips, van mostrar-nos que estem en una molt bona línia de treball doncs els nostres mamuts eren quasi imparables. El primer dels dos equips presentats, corresponent majoritàriament als jugadors de segon any, va resultar imbatible. El segon equip va suar una mica més però també va fer una gran participació. Especialment intensos van ser els partits amb la santboiana i el Sant Cugat, que van desplegar un joc intens, tècnic i d’una gran qualitat però que vam saber respectar i vèncer.

Un agraïment molt especial per a tots els membres del CEEB, els arbitres i els amfitrions del BER per una gran feina i un gran matí de rugbi.

 

Imatges de la Trobada