Trobada Foixarda 18 de novembre 2017

Trobada Foixarda/Terrassa 18 de novembre 2017

Tot i que inicialment aquesta trobada estava programada a Terrassa, finalment i per manca de camp va celebrar-se a la Foixarda. Va ser un matí ple de rugbi amb bon joc per part de tots els equips que van participar-hi. Terrassa, Liceu Francès, Cornellà i Torroella de Montgrí van ser uns grans rivals per als nostres mamuts en totes les categories.

La climatologia va ser favorable i vam tenir un matí suau amb sol i una temperatura agradable. D’aquesta forma vam poder gaudir d’un joc intens i vibrant, sobretot en sub12 en que vam veure jugades molt completes i molt bons plantejaments estratègics per part dels Gòtics i també dels rivals. Mentrestant, a sub10 els nostres jugadors van fer-nos gaudir amb una maduresa d’estil que ens sorprèn i agrada molt. I no oblidem els minis que com sempre van posar una voluntat de ferro en demostrar-nos que ja són uns grans jugadors.

Moltes gràcies a tots els clubs per la seva assistència i al Terrassa per haver-nos convidat a la seva trobada. Desitgem que tot i celebrar-la al nostre camp, es sentissin com a casa.

 

Imatges de la Trobada