Comunicat del Gòtics Rugby Club

Benvolguts apassionats del rugby i esportistes,

Des del Gòtics Rugby Club volem expressar el nostre rebuig a l’abús de la força emprada aquests dies i el nostre suport als ferits. Demanem seny.

Som un club esportiu convivim gent de tots els indrets i als que ens uneix aquest esport, creiem en el diàleg i en la diversitat d’opinió. NO creiem en l’abús de la força per les diferències d’opinió i extrapolem aquesta creença a tots els aspectes de la nostra vida.

És per això que davant de tots els fets succeïts durant aquests dies aquí i seguint la nostra filosofia, cridem NO A L’ABÚS DE LA FORÇA.

Estimados apasionados del rugby y deportistas,

Desde el Gótics Rugby Club queremos expresar nuestro rechazo al abuso de la fuerza y el apoyo a los heridos durante estos dias. Pedimos serenidad.

Somos un club deportivo donde convivimos gente de todas partes y a los que nos une este deporte, creemos en el diálogo y en la diversidad de opinión, NO en el abuso de la fuerza por la diferencia de opinión y extrapolamos esta creencia a todos los aspectos de nuestra vida.

Es por eso que delante de todos los hechos sucedidos durante estos días aquí y de acuerdo a nuestra filosofía, gritamos NO AL ABUSO DE LA FUERZA.

GÒTICS RUGBY CLUB