Crònica cap de setmana 12 i 13/01/2019

S14 –  Gòtics RC 12 vs. 34 UE Santboiana

Hem competit però la davantera del Sant Boi a poc a poc ens ha ensenyat les nostres mancances. Estem més a prop i seguirem treballant.

S16A –  RC Hospitalet 22 vs. 66 Gòtics RC

Gran partit dels nostres. L’Hospitalet va sortir al camp disposat a matar el partit al més aviat possible. Fen un joc molt agressiu, sobretot per part de la seva davantera. A poc a poc el domini de l’Hospitalet, es va anar trencant i el partit va començar a ser nostre. Gran actuació de la nostra davantera, que va placar, corre i es va acabar imposant en el joc estàtic.

S16B – CR Cervelló 12 vs. 80 Gòtics RC

Gran partit dels mamuts a Cervelló basada en una defensa molt pressionant que va deixa al Cervelló pràcticament sense possessió de la pilota. En atac van jugar molt de peu i amb continuïtat per evitar els racks on la davantera del Cervelló, era superior.

S18 – Gòtics RC 10(bd) vs. 15 BUC – UBAE

Partit fluix per part dels nostres nois del cadet, amb la sensació de no entrar a la dinàmica del partit i de manca d’empenta.

Sènior A – CRU  Castelldefels 15 vs. Gòtics RC 66 (b)

Després de l’aturada nadalenca, amb un bagatge de només tres sessions preparatòries i la grisa actuació del darrer partit davant Químic, repreníem la competició amb dubtes raonables.

Els dubtes varen quedar esvaïts des del primer minut de joc, donant pas a una de les actuacions més completes del que portem de Temporada.

L’Equip es va mostrar molt seriós i compromès al llarg de tot el partit. Les estructures de joc treballades es varen fer evidents, la recerca d’un tipus de joc on la circulació de pilota i l’evasió siguin les protagonistes va restar palesa tant pel que fa a l’equip com de manera individual.

El compromís dels jugadors va ser excel·lent, la seva actuació durant el matx no va baixar d’intensitat al llarg dels vuitanta minuts i els canvis, com habitualment esta passant al llarg de la temporada mantenen el nivell de l’Equip, inclús l’augmenten davant la davallada dels contraris.

Només alguns errors propis en la interpretació del joc al peu durant la primera part, varen donar una mica de vida al rival, que es va mostrar molt dur al llarg del partit.

Una jornada molt positiva només esborronada per les lesions de n’Èric Porta i en Jesús E. Pérez.

Seguim al capdamunt de la classificació juntament amb Barça, CEU i Sitges, tots imbatuts. Treballarem per mantenir aquesta dinàmica en la nostra visita el diumenge vinent a Lleida.

Agrair la presencia a la graderia d’una nombrosa afició. Amb l’ajut de tots, les coses són més fàcils.

Sènior B – Gòtics RC 36 vs. CR Terrassa 32

Intenso partido el del Senior B en Foixarda el sábado a la tarde entre dos equipos que aspiran a todo. Un comienzo ordenado y poniendo en práctica las dinámicas trabajadas este año hicieron que la primera parte, tras empezar con un intercambio de ensayos en jugadas de continuidad en ambos equipos, se acabara decantando por un claro 28-10 a favor de los nuestros. Intensidad defensiva y contundencia en ataque, valores mamuts, hicieron mucho daño a unos Carboners duros que nunca bajaron los brazos.

Este buen juego invitaba a la grada a esperar una buena segunda parte. En la reanudación el partido se desordenó, y hubo hasta 4 expulsados en nuestro lado, llegando a coincidir 3 a la vez.

A pesar de jugar con 12 un tiempo, el GÒTICS demostró que no quería perder ganando una melé disputada solo con 5 jugadores. El marcador se apretó hasta el 36-32 final. Se supo sufrir y aguantar las embestidas de los de Terrasa, también en la tres cuartos, que vieron como su ventaja numérica no fue suficiente para doblegar al orgullo mamut, que también juega cuando las cosas se ponen difíciles.