Crònica cap de setmana nadalenc 22 i 23 /12/2018

Darrer cap de setmana de l’any amb competició o activitat al club! Aquí un resum:

Escola: Jugadors, famílies i monitors van crear aquest dissabte el Triangle Màgic de La Foixarda. Mentre minis, prebenjamins i benjamins acomiadaven l’any amb un molt bon entrenament en actitud i ganes, les nostres noies participaven en una trobada femenina d’escoles de rugby de Catalunya. Els cadells mamuts més petits de l’escoleta van fer la seva sessió on cada un d’ells va trobar un petit tió amb el seu nom i, després d’un mogut joc de pistes, van trobar al tió que els va cagar dos jocs de pals de rugby que van estrenar immediatament amb un entretingut partidet. Per completar el triangle màgic, dos equips de famílies s’encarregaven del marxandatge i d’organitzar una magnífica xocolatada.

Trobada de nenes d’escoles: Aquest passat dissabte es va disputar la Primera Trobada de Nenes d’Escola a la Foixarda. Una trobada molt enriquidora per les nostres nenes, amb una àmplia participació del nostre club amb 13 nenes de les gairebé 40! Hi van participar des de S8 fins S12 compartint jocs i partidets amb nenes del Sant Cugat, BUC, Cornellà, Químic i l’Hospitalet. Esprem la següent amb il·lusió!

S14: Victòria del S14 per acabar l’any. La intensa pressió va fer anar desgastant l’equip contrari i poder eixamplar el marcador. La mala sort va fer que el CNPN anés perdent força a mesura que avançava el partit. Seguim treballant.

Resultat: Gòtics RC 93-12 CN Poble Nou

S18: Tal com reflecteix l’empat final el partit disputat a la Teixonera, ha estat una lluita constant de defensa i atac. Nosaltres hem estat poc hàbils amb les mans i fet un joc més alegre, s’hi ha notat, també l’absència de jugadors titulars per lesió. Agrair el reforç dels jugadors de S16, com sempre els més entregats i lluitadors, gràcies Roc, Itmar Genís i Lukas.

Resultat final: Químics ER 10 – 10 Gòtics RC

Sènior B: El segon equip es desplaçava a La Marbella en la segona jornada de 1a Catalana. Un partit intens i ajustat que es va decantar cap als de Poble Nou.

Resultat final: CN Poble Nou 28-22 Gòtics RC

Sènior A: Es presentava un partit important de cara a les aspiracions del Sènior A a la Divisió d’Honor Catalana Vueling, contra un rival directe pel títol com el Químic ER. Un partit disputat i ajustat que es va decantar en els minuts finals cap a casa. A seguir treballant i millorant per seguir mirant amunt.

Resultat final: Gòtics RC 23-21 Químic ER