Crònica Femení BUC-UBAE vs. Gòtics R.C.

Poques vegades podem parlar d’un partit perfecte, però la semifinal d’avui diumenge entre el Gòtics femení i el BUC s’hi ha acostat força gràcies a la gran concentració de les nostres jugadores i d’una gran dosis de contundència i col·locació al terreny de joc que s’ha mantingut des del principi a la fi.

El partit ha començat amb un joc prudent, amb possessions curtes de pilota que mostraven el respecte que es tenien els equips. El joc, que no s’acabava de decantar en un sentit o en un altre, no es movia del mig del camp. Però mica en mica les jugadores del Gòtics han començat a aplicar un joc dur, dosificat en les jugades més decisives i que impedia que les rivals poguessin optar per jugades de velocitat o d’estratègia. Mica en mica, les nostres jugadores han començat a dominar el partit i han fet que les rivals perdessin la confiança.

A partir d’aquí cada jugada d’atac del BUC quedava ràpidament neutralitzat pel Gòtics i mica en mica s’anaven guanyant metres en una guerra de trinxeres que hem sabut dominar de principi a final. Una grada entregada embogia amb cada nou placatge de les nostres noies, que feien que cada rac del BUC fos un veritable infern lluitat intensament, esgotant física i anímicament a les nostres rivals.

Desprès de dues marques s’ha arribat al descans i si algú podia pensar que el marcador favorable faria baixar el ritme anava equivocat. El partit semblava que tornava a començar i les jugadores del Gòtics han seguit fent el mateix joc. La duresa i intensitat ha desequilibrat el joc rival que en els següents quaranta minuts només han sabut aprofitar una jugada ràpida per fer la seva única marca. Les jugadores del Gòtics han seguit llavors plantejant la seva tàctica, metre a metre, per acabar imposant-se vint-i-dos a cinc.

Amb el xiulet final l’eufòria s’ha desfermat i la tensió del partit ha deixat pas a abraçades i felicitacions més que merescudes a tot l’equip i els entrenadors; que sense cap dubte avui han fet un partit quasi perfecte.

 

 imatges del partit