Crònica Sènior Gòtics RC (B) vs CR SENGLARS

Partit on s’enfrontaven dos equips molt distants dins de la classificació. Durant la primera part, el conjunt local sortia amb força i amb una defensa molt encertada dels 3es línies. web

El marcador l’estrenaven els de Foixarda en els primers minuts del partit amb un encertat xut de l’apertura que acaba a les mans de l’ala, així anotant el primer try. El segon assaig, també dels mamuts, era transformat ampliant la distància a un 12-0, acabant la primera part amb un últim assaig del nostre número 8 i una nova transformació de l’arrière que posicionava als Gòtics amb un favorable 19-0.

A la segona part, els visitants van utilitzar la seva forta davantera imposant-se en les mauls en dues ocasions successives i deixant el marcador en un 19-12. Veient com els Senglars els hi començaven a trepitjar els talons, l’equip blau i blanc va anotar dos xuts a pals, fruits de cops de càstig, els quals el conjunt de Torroella els hi va tornar amb un nou assaig de maul (25-17).

En els últims minuts de partit intentaven repetir la jugada que tants cops els hi havia sortit bé durant aquest enfrontament, però la defensa no es va deixar doblegar donant d’aquesta manera la primera victòria de lliga.