Crònica Foto Final de Temporada

Crònica de la fototrobada a Foixarda

Dissabte 13 de maig 2017

 

Com cada any per aquestes dates, a Foixarda tenim una trobada molt especial. Els nostres mamuts s’enfrontaven al temible equip de les càmeres de fotos, i calia planificar el matx molt bé perquè els nostres nanos poguessin fer un gran paper.

Així, durant tota la setmana, els entrenadors van estar planificant l’encontre, preparant el terreny de joc i provant estratègies. Millor posar-se a lo ample o mirar d’aconseguir una mica més d’alçada? Col·locar-se a sota pals o a la grada? Faria sol o també hauríem d’enfrontar-nos a l’equip dels núvols? A la fi, en Derti, el Pitillo i companyia van sortir al pas i van trobar la millor alineació.

Va arribar el moment de la final. Quins nervis que teníem tots menys els nostres jugadors que com sempre saben sortir bé a les fotos, a els partits i a tot arreu. El fotògraf va col·locar el trípode marcant el terreny com si fos un cop de càstig i llavors van començar a desfilar els nanos. Sub12 va posar-se darrera de tot. Caram quina estirada que han fotut i aquest any ja són més alts. A continuació sub10 va ocupar el seu lloc i els minis els van seguir. Arribava el gran moment, els de l’escoleta que amb les seves ganes de passar-s’ho bé podien fer que el resultat final fos massa divertit. Però van comportar-se com veritables mamuts.

Els pares expectants volien també la seva foto al mòbil però van saber esperar el seu torn. Tots seriós un moment i…

Quines fotos nois i noies!!!  Moltes gràcies a tots, especialment als pares que van ajudar i fer fàcil poder tenir aquest record d’una temporada magnífica del Gòtics. I com sempre, als monitors i monitores una abraçada molt especial per el seu “saber fer”.

Fotos