Crònica trobada Cervelló 21 d’abril 2018

Trobada Cervellò 21 d’abril 2018

Si fem cas a la meteorologia, la trobada d’aquest dissabte a Cervelló ha estat la primera de l’estiu, perquè deu n’hi do el sol que queia i la calor que van suportar els nostres mamuts. Però no només el solet ens va acompanyar, també el bon joc que van desplegar els nostres nois i noies que van fer-ho “xapeau” en totes les categories.

Els minis, tant entregats com sempre, no van trobar rival tot i que hem de reconèixer que els altres equips hi van posar ganes. Però és que els nostres sub8 surten sempre amb tota la motivació i les ganes del món. Els partits van ser entregadissims, i la concentració dels més menuts de la nostra escola que van anar a Cervelló va ser màxima de principi a fi. Fins i tot quan van jugar un partit entre ells semblava que fos una final intercontinental entre màxims rivals.

Su10 van seguir amb la tònica a la que ens tenen acostumats aquesta temporada que és sorprendre’ns a tots amb la maduresa del seu joc. La capacitat organitzativa d’aquest equip resulta sorprenent i fa patxoca veure com són ells mateixos qui durant el partit es corregeixen i es despleguen damunt del camp llegint perfectament el joc del rival.

Sub12 va voler demostrar la seva superioritat però tot i així va tenir que treballar molt perquè equips com el Badalona ens van demostrar que durant la temporada, els rivals també saben evolucionar i millorar el seu joc. Va ser una bona trobada per fer provatures i els entrenadors van aprofitar per fer tastets amb diferents combinacions de jugadors i posicions per tal de donar diferents opcions als nostres jugadors.

L’organització de la trobada va ser magnífica. Volem agrair al Club de Rugbi de Cervelló la seva invitació i l’organització d’un bon matí de Rugby.

 

Imatges de la Trobada