Crònica de la trobada a la Mar Bella 06/05/2017

Trobada a la Mar Bella

Mentre alguns pares encara estàvem buscant un cafè d’urgència a la Mar Bella, els nostres mamuts van sortir al camp disposats a demostrar una vegada més que en saben molt d’això del Rugby. Sota una solana gairebé d’estiu i unes temperatures que convidaven a anar a la platja, van enfrontar-se als joves jugadors del BER i de l’Esparreguera Rugby, dos equips amb estils de joc diferents però igualment contundents.

El Gòtics vam poder presentar dos equips en sub10 i en sub8, i un de sol en sub12. La distribució de camps va resultar una mica justa, amb terrenys de joc que podien considerar-se una mica justs. El camp no donava per més però això no va impedir que poguéssim veure grans encontres en totes les categories.

Tots els partits van ser intensos, amb molts placatges i jugades elaborades en totes les categories. En la categoria de sub12 vam poder veure un joc contundent i disputat com si es tractés d’una final, i els nostres jugadors no van poder baixar la guàrdia en cap moment. El mateix succeïa amb sub10 i els minis, que van fer una gran feina enfront d’equips molt complerts i lluitadors.

Un especial agraïment als amfitrions de la trobada, el BER, per l’organització d’un gran mati de Rugby que va finalitzar amb un magnífic tercer temps.

Imatges de la trobada