Trobada d’escoles de Rugby de Catalunya

 

Crònica Trobada d’escoles de Rugby de Catalunya a Tordera

21 de maig 2017

Amb molta son i a contrapeu, doncs estem massa habituats a les trobades de dissabte, a les vuit del matí començava la nostra aventura a la trobada d’escoles tot agafant l’autocar a plaça Espanya. Els pares que vam optar per agafar el cotxe, vam haver de patir les cues d’entrada al recinte, però un cop a dins, vam poder observar la bona salut del rugbi a casa nostra amb la gran quantitat de escoles participants.

L’organització aquest cop va situar els terrenys de joc més a prop els uns dels altres i vam evitar-nos les excursions per tot el recinte per anar veient les diferents categories. Tant en minis, com en sub10 i en sub12, el Gòtics vam participar amb dos equips que van donar-ho tot al terreny de joc. Els resultats van ser desiguals però l’esforça dels nostres mamuts va ser sempre contundent.

La diversitat dels rivals va ser també inspiradora per als nostres jugadors. D’aquesta forma van poder veure on i com són de forts altres equips i que podem millorar. Una trobada tant multitudinària com aquesta és sempre un bon lloc per aprendre i divertir-se, i els nostres nanos van gaudir i lluitar del valent.

Felicitacions a l’organització per una gran tasca doncs coordinar a tanta gent i fer-ho bé és digne d’elogi. I moltes gràcies a tots els pares i mares que vareu matinar i venir fins a Tordera per acompanyar als vostres fills i a tota l’escola.

 

Imatges de la trobada d’escoles