Trobada a Foixarda

La trobada del dissabte 2 de desembre de 2017, és de totes les trobades que portem aquesta temporada aquesta ha estat segurament una de les més fredes i això es notava en les cares dels nostres joves mamuts i dels pares. Però només va notar-se en això perquè els jugadors del Gòtics van saber jugar els partits amb el cor ben calent i el seu joc no en va tenir res de fred.

S12, S10 i els minis van enfrontar-se als equips del CRUC de Castelldefels, els Senglars de Torroella, i els Taurons de Badalona amb un joc ben estructurat i que imprimia velocitat a mida de què els jugadors trobaven el seu lloc al camp. Els partits de S12 van ser intensos, amb jugades ben construïdes i que mostraven la bona feina realitzada als entrenaments. A S10 també vam poder veure detalls de qualitat i una gran maduresa dels nostres mamuts que sabien utilitzar els espais per construir jugades interessants. Els minis, com sempre, aprofiten aquestes trobades per aprendre i divertir-se jugant alhora que presenten batalla i s’enfronten amb els rivals amb fermesa i determinació.

L’escoleta, com sempre, va seguir formant els primers passos dels futurs mamuts de l’escola amb jocs i diversió, que és la millor forma de fer-ho.

Moltes gràcies a Castelldefels, Torroella i Badalona per assistir a la nostra trobada, i als pares i mares que tot i el fred, ens acompanyeu i ajudeu en cada trobada que fem.

Escola Rugby Gòtics Barcelona

Imatges de la Trobada