Trobada Foixarda 22 d’abril

Trobada a Foixarda

Dissabte 22 d’abril 2017

La trobada d’aquest dissabte vigília de Sant Jordi va ser un matí de rugbi, sol i diversió a Foixarda. Tot i que el GEIEG, el Sant Quirze i el Tordera van venir amb pocs efectius, van poder-se fer equips combinats en que tots els nanos van poder jugar molts minuts oferint partits força interessants en totes les categories.

A l’Escoleta, els mamuts més petits van gaudir amb una sessió de jocs i exercicis que aprofitant la proximitat de Sant Jordi, va fer d’aquesta llegenda el motiu principal de la jornada. Com sempre, s’ho van passar d’allò més bé mentre el drac, la princesa i el cavaller prenien vida en un camp de rugbi ben fantasiós. Els minis, mentrestant, entrenaven conjuntament amb els jugadors dels equips rivals per desprès jugar els seus partits amb decisió a l’altre extrem de la Foixarda.

Sub10 va ser el grup més nombrós i per això van organitzar-se dos terrenys de joc en que es jugaven partits entre els Gòtics i combinats de jugadors. Fins i tot una de les nostres jugadores va fer d’àrbitre aprofitant l’ambient de germanor que hi havia al camp. En Sub12, el Gòtics va deixar molt bones sensacions, com ja ve sent habitual aquesta temporada, amb jugades elaborades i ben executades que sorprenien per la seva qualitat i determinació.

Gràcies als equips de Sant Quirze, Tordera i GEIEG per la seva assistència a aquesta trobada i deixar-nos un bon matí de rugbi al nostre camp.

 

imatges de la trobada