TROBADA A FOIXARDA

Amb tantes trobades com portem aquest any comença a ser difícil portar el compte i saber quina és quina. Però la trobada d’aquest dissabte 3 de febrer de 2018,  passat, a part de ser la més freda d’aquest any també la recordarem per l’altíssima qualitat en el joc dels nostres mamuts que han deixat sense resposta a algun dels altres equips.

En S12 els partits van resultar ser més còmodes del que hom podia esperar. Això va servir als nostres entrenadors per poder prendre el pols a l’estat dels jugadors i veure, amb molt d’orgull, que tenen un nivell de joc molt alt. A S10 vam poder apreciar la maduresa que com equip mostren els jugadors i jugadores. Saben organitzar-se al camp, coneixen be la seva feina i quan no es distreuen més del compte, despleguen un joc estructurat i que sap reconèixer l’equip com a una arma letal.

I mentrestant a S8 ens segueix enamorant la intensitat amb què els nanos es prenen cada jugada. La pilota resulta un tresor que no pot perdre’s en cap concepte i això ho tenen clar. L’escoleta va demostrar-nos un dissabte més que els més petits del rugbi saben passar-ho bé tant si fa fred com si fa calor.

Un agraïment als clubs que van venir a compartir un matí de rugbi al nostre camp que tot i ser fred, va ser d’allò més emocionant i divertit. Gràcies també als pares i mares que en cadascuna de les trobades es fan càrrec del tercer tems. Bravo.

 

Escola Rugby Gòtics Barcelona

Imatges de la Trobada