Trobada Hospitalet 17 de febrer 2018

Poques coses podem dir d’aquests nois que no haguem explicat ja mil vegades. Juguen com veritables mamuts i això sorprèn tant als pares i mares que trobada rera trobada ens quedem bocabadats mirant-los, com al públic que trobem arreu i que gaudeix amb el nostre estil de joc.

I aquesta no es només una sensació d’orgull, que també; sinó que és quelcom que veiem en totes les categories i que fa que cada vegada més, puguem tenir la sensació que els nostres nois i noies fan una gran feina. Des dels minis fins als sub12, juguen amb seny, orgull i decisió. Tres adjectius poderosos en això del rugby i que els mamuts sabem mostrar arreu on anem.

La trobada a l’Hospitalet va anar molt bé. Se’ns va fer un xic llarga doncs va durar més de tres hores i això es nota especialment en de cel gris i molta humitat com va ser aquests dissabte. Però això els jugadors del Gòtics ni van notar-ho i ens van alegrar el matí amb un recital de joc i savoir-faire.

Un agraïment molt especial per al Club de Rugby d’Hospitalet per la seva invitació a la trobada i per una magnífica organització.

 

Imatges de la trobada