Trobada a Sant Boi 24 de febrer 2018

Trobada a Sant Boi 24 de febrer 2018

Quan hom visita una catedral d’aquest esport com és el camp Baldiri Aleu de Sant Boi, sap que veurà Rugbi de bo i així va ser en la trobada d’escoles d’aquest passat dissabte 24 de febrer. Va ser un matí de bon joc i partits emocionants.

Tot i ser una trobada per categories a la que només hi assitien els benjamins de la casa, els entrenadors van decidir comptar també amb alguns jugadors del sub10. Va ser una jugada rodona ja que els dos equips que vam presentar van fer un magnífic paper amb encontres emocionants contra Barça, Sant Boi, Hospitalet, Buc, Sitges o Sant Cugat, entre altres.

L’organització va ser magnífica i des del camp els nostres mamuts sentien com ho estaven passant de bé els pares i mares que des de la grada no deixaven d’animar. Cada partit un repte i cada rival un contrincant dur i seriós que ens posava a proba una vegada i un altre. Però com ja portem dient des de fa moltes trobades, els nois i noies del Gòtics no deixen de meravellar-nos amb el seu joc, la seva contundència i la seva resolució. I mica en mica també deixen estorats als rivals en partits molt ajustats però en els que el nostre joc i saber fer acaba imposant-se.

És un plaer visitar Sant Boi i per això volem agrair a la santboiana la seva invitació i la seva magnífica organització en una trobada amb tantes i tant bones escoles de rugbi.

 

Imatges de la Trobada