Trobada Sant Boi – Foixarda

Dissabte 27 de gener 2017

Tot i que el divendres miràvem al cel pensant en que la trobada a Sant Boi seria fangosa i incòmode per als nostres nois, a tots ens va saber una mica de greu no visitar el Baldiri Aleu, l’històric camp del Sant Boi. Però la bona noticia va ser que vam poder dormir una mica més, cosa que van aprofitar els nostres mamuts per agafar forces i disputar a un altíssim nivell els partits de la trobada d’aquest dissabte .

Els rivals jugaven fort i això sempre ens agrada. La contundència, si és en el bon rugby, sempre és ben rebuda, i aquesta intensitat en el joc va poder-se veure en totes les categories. Va ser doncs una trobada en la que tant el Sant Boi com el BUC ens van disputar de principi a fi totes les jugades. Els nostres jugadors i jugadores van haver d’espavilar i trobar el seu lloc al camp tant el joc de un contra un, com en l’equip.

Com sempre, els nois i noies de l’escoleta s’ho han passat d’allò més be aprenent rugbi amb els seus jocs.

Com que aquesta trobada va ser reorganitzada a darrer moment a Foixarda enlloc de Sant Boi, no va haver-hi tercer temps. Tot i això, moltes gràcies al Sant Boi tant per convidar-nos a la trobada com al BUC per la seva part d’amfitrió de la mateixa.

Imatges de la Trobada