Crònica Final Copa Catalana Femení

Felicitats sots-campiones!!

El bon temps semblava un bon auguri per a la final de la Copa Catalana de Rugby femení que va celebrar-se ahir diumenge a Martorell. Amb una grada plena a vesar i una afició completament entregada, l’equip dels Enginyers va enfrontar-se al Gòtics en un partit que va acabar amb un 29 a 5 a favor de l’equip de la Mar Bella de Barcelona.

Puntualment a les dotze del migdia i desprès de les fotografies de rigor va començar l’encontre que va resultar dur i trencat des de bon principi. L’equip del Ber va optar per no deixar jugar la pilota i les constants interrupcions arbitrals van contribuir a que les noies del Gòtics no poguessin desenvolupar el seu joc mes ràpid i determinant. El Gòtics va saber defendre’s bé d’aquesta guerra de trinxeres que semblava voler-se quedar ubicada al mig del camp, al menys fins al minut 31, quan l’equip dels Enginyers va fer la primera marca desprès de molts minuts de desgast.

A partir de llavors les interrupcions van ser constants i el joc a pilota parada, amb constants melés, va ser la tònica dominant. En cada jugada, alguna de les jugadores rivals necessitava assistència, el que va semblar que acabava de trencar més i més la voluntat de joc ràpid al que estem acostumats.

Durant la segona meitat del partit va seguir la mateixa tònica. El matx va seguir amb aquestes intermitències en les que la pilota estava més estones aturada que no pas en joc. D’aquesta forma no van poder-se veure jugades vibrants més que en defensa, quan les nostres noies només es veien superades per la diferencia d’envergadura d’algunes jugadores, una diferencia que en alguns moments va se determinant.

Tot i això, el nostre equip va poder trobar per un moment la llum i construir una d’aquestes jugades que  tant ens agraden amb una escapada de la nostre número 11 que va acabar en marca.

Amb el xiulet final les jugadores del Gòtics van celebrar un més que merescut segon lloc a la Copa Catalana i van gaudir d’un generós tercer temps. L’organització de la final al camp de rugby del Martorell va ser impecable i l’assistència d’afeccionats d’un i altre equip va ser destacada.

Un agraïment especial a les nostres jugadores i el cos tècnic de l’equip per la seva entrega i a tots els amics, jugadors i exjugadors que van deixar sentir el caliu de la grada de principi a fi del partit. Igualment, al Club de Rugby Martorell i a la Federació Catalana de Rugby per l’organització d’una gran jornada.

Imatges de la Final