GÒTICS NEWS V

ESCOLA GRAVI

Fa poc més de 30 anys, 4 nois de les categories inferiors del Gòtics, els germans Jofre i Marc Adzerias (els fotocopies), el TxuTxu i jo mateix, en una tarda qualsevol, vam pensar que el Gòtics havia de tenir escola de rugby, vam parlar amb la junta del club i ens van dir que endavant. Sempre tutelats pel Tascas i el Magula.

Vam anar per escoles, buscant familiars, amics, veïns… tota mena d’opcions per trobar nens. Teníem uns quants però no eren suficients per fer un equip, també alguna nena (en aquella època les noies no podien jugar amb els nois a categories inferiors).

Un dia el TxuTxu va comentar que ell havia estudiat a les escoles Gravi i que podia parlar amb la Montse, la professora de gimnàstica. Dit i fet, es va posar en contacte amb ella i no va tenir cap problema en deixar que anéssim durant les seves hores de classe a fer xerrades sobre el nostre esport. Dues o tres pilotes de rugby, algunes samarretes i el vídeo de: “RUGBY, HISTORIA DE UN DEPORTE” va ser el nostre material i tota la nostra il·lusió de poder transmetre el nostre esport a un munt de nens. Amb la mítica frase del vídeo: “… Porque a Cardiff…, siempre se va en tren…” vam aconseguir captar un bon grup de nens, amics i companys de classe i algú va portar germans i amics.

Alguns ho van deixar. Però molts veu continuar, veu portar amics, familiars, alguns us heu casat amb noies del femení i ja teniu als vostres fills i filles a l’escola com veu començar vosaltres i el més important, ja esteu també fent la roda completa, ara sou entrenadors o monitors. QUINA IL·LUSIÓ QUE EM FA CADA COP QUE PASSO PER DAVANT DE L ESCOLA GRAVI, a Avinguda Vallcarca i recordo aquells dies de fa més de 30 anys quan ús vam anar a buscar i us veu decidir a venir a jugar a RUGBY.

 

Toni “Sobrasada” Rodríguez