Llançament Pàgines Blaves

Benvolguts Socis i Simpatitzants,

Ens complau presentar-vos les noves Pàgines Blaves, una eina que ofereix el Club amb el propòsit de poder-nos ajudar entre tots. No hi ha millor publicitat que el boca a boca, doncs en aquesta pàgina tot aquell que vulgui promocionar el seu negoci, ofici o servei ho podrà fer i que millor que recórrer a algú de confiança o recomanat pels teus.

A més a més, també donem accés al Marxandatge del Club i des d’on podreu sol·licitar la reserva d’unitats.

A continuació us deixem el link de les noves Pàgines Blaves, però ja us informem que aquest enllaç el podeu trobar a la pàgina web del club (www.gotics.com).

https://www.gotics.com/paginesblaves/

Disposem d’un PDF amb una breu introducció de com funcionen.

El mail de gestió de les pàgines blaves és mamuts@gotics.com i qualsevol dubte intentarem resoldre’l el més aviat possible. Si voleu rebre el PDF ens el podeu demanar per e-mail.

Salutacions cordials,

GOTICS RUGBY CLUB

Barcelona 2020


Estimados Socios,

Nos complace presentaros finalmente las nuevas Pàgines Blaves, una herramienta que ofrece el Club con el propósito de podernos ayudar entre todos. No hay mejor publicidad que el boca a boca, pues en esta página todo aquel que quiera promocionar su negocio, oficio o servicio lo podrá hacer y qué mejor que recurrir a alguien de confianza o recomendado por los tuyos.

Además, también damos acceso al Merchandising del Club y desde donde podréis solicitar la reserva de unidades.

A continuación os dejamos el link de las nuevas Pàgines Blaves, pero ya os informamos que este enlace lo encontraréis en la página web del club (www.gotics.com).

https://www.gotics.com/paginesblaves/

Dispinemos de un PDF con una breve introducción de como funcionan.

El mail de gestión de las Pàgines Blaves es mamuts@gotics.com y cualquier duda intentaremos resolverlo lo antes posible. Si queréis recibir el PDF, nos lo podeis pedir por e-mail.

Un cordial saludo,

GOTICS RUGBY CLUB

Barcelona 2020