Glas Gelats

En aquesta situació, en la que entre tots hem d’unir forces per fer front a la propagació de COVID-19, desde Gelats Glas volem abans que res, donar-li les gràcies per la seva confiança i també a tot el nostre equip humà.

Per això, ampliem l’oferta del nostre nou servei a domicili amb una selecció de productes congelats.

Poden consultar a la web el catàleg complet. Estem segurs que amb petits gestos a l’abast de tots aconseguirem l’èxit en la lluita contra el virus, fomentant un consum responsable i de proximitat.

PODEU REALITZAR LA VOSTRA COMANDA PER E-MAIL, TELÈFON O WHATSAPP de 8h a 18h

   659 900 400 

   973 260 700

  oficina@gelatsglas.com

PREUS VENDA CONGELATS A CASA

PREUS VENDA GELATS GLAS A CASA

 

 

Qui som

Glas és un somni familiar. Tot va començar a Lleida el 1948. Des de llavors, repartim felicitat en forma de gelats allà on anem.

QUE ENS FA ESPECIALS?

Pioners: Elaborem artesanalment gelats des dels nostres orígens però ens reinventem quan cal utilitzant l’última tecnología.

Som artesans: La nostra forma d’entendre l’elaboració artesanal dels gelats, és el que ens fa únics

Compromís total: Generar sensacions de plaer és el nostre objectiu. Treballem amb les millors matèries primeres i de proximitat.

Seguretat alimentàriaEl més important per aconseguir un producte de qualitat és seguir estrictament les mesures de seguretat alimentària.

RestauracióEls gelats i postres per a la restauració són els orígens de la nostra empresa i continuem elaborant el millor producte per als nostres clients.

Productes únics: Des del primer pastís gelat d’Espanya fins a la inigualable “Naranja Tropical“, som especialistes a crear productes únics.

J. Casañé S.A

Partida Mariola, 76

25192 Lleida

Tel. 973 260 700

comercial@gelatsglas.com

http://www.gelatsglas.cat/

Translate »