Resultats 16/03/2019

Sènior A Manresa RC 3 vs. 21 Gòtics RC

Arribàvem a la darrera jornada de la Lliga Regular ubicats a la segona posició que ens donava accés directe a la Semifinal del Play Off pel Títol.

L’Equip es desplaçava a Manresa per tal d’obtenir una victòria que certifiques aquesta posició de privilegi.

Al davant, un CR Manresa amb la necessitat de guanyar el partit per esgotar les seves opcions d’assolir la sisena plaça que els donaria l’accés als Quarts de Play Off.

Partit d’alta tensió davant d’un Equip amb la segona millor defensa del Campionat, en un camp de mides reduïdes i on Gòtics mai s’ha sentit còmode, acumulant dues derrotes en les seves darreres visites.

Sense tenir una actuació brillant, difícil d’altra banda tenint en compte aquests condicionants, l’Equip va signar una actuació seriosa i solvent, mostrant-se molt sòlid, concentrat i convençut al llarg dels vuitanta minuts.

Teníem clar que seria un matx de pocs punts, on les defenses serien protagonistes. En aquest context era necessari jugar sempre lluny de la zona d’assaig propi i aprofitar qualsevol opció d’aconseguir punts.

La defensa va ser gairebé perfecte, infranquejable, no concedint cap espai, ni situació de superioritat als manresans al llarg dels vuitanta minuts.

Davant un rival dur i organitzat en defensa i en un camp d’amplada reduïda, es feia difícil generar situacions franques per aconseguir puntuar. En aquest context, es varen aconseguir dos assajos per part de Ramón Díaz a la primera part i Pierre Comps a les acaballes del matx, transformada aquesta pel Víctor Amoroux. Tres transformacions de Cops de Càstig, dues per part de Ramón Díaz a la primera part i una per part d’en Víctor Amoroux, varen conformar els 21 punts aconseguits.

L’Equip, jornada a jornada, es mostra més competitiu, sacrificat i compromès. Estem creixent des de la defensa, aquesta ens aporta solidesa i ens permet competir en tot moment. Com sempre, mantenim la concentració i el ritme de joc al llarg dels 80 minuts. Els canvis mantenen, i inclús milloren les prestacions de l’Equip. Tots els jugadors són protagonistes i l’èxit és de TOTS.

Dues setmanes per preparar la Semifinal, davant CEU o Químic, a Martorell el dissabte 6 d’abril al matí. Els jugadors s’hi deixaran la pell per assolir la victòria…espero que amb l’ajut i el suport de TOTS.1×15 i 15×1 Gòtics Rugby Club…”hi havia un Mamut que em feia palpitar”…

———————————————————————————————————————————————

Sènior B   Gòtics RC 41 vs. 24 BUC – UBAE 

———————————————————————————————————————————————

S18 Gòtics RC  62 (bo) vs. 14  Quimic ER

Aquest dissabte els nostres cadets rebien a la Foixarda al Químic amb quinze jugadors, amb un inici de partit poc llustrós pels nostres amb errors de coordinació. El partit es va desenvolupar força equilibrat a la primera part, fins que a la segona, un jugador dels seus es va deixar el partit per lesió. Amb un jugador menys i amb una millora del nostre joc, ens vam posar pel davant al marcador. Esperem una ràpida recuperació del jugador lesionat. Força Gòtics

———————————————————————————————————————————————

S16 Gòtics RC 72 (bo) vs. 5 SEL  Vilanova 

Partit molt serio dels nostres jugadors que van sortir convençuts de la seva superioritat sobre el rival. En 20 minuts molt intensos ja manàvem al marcador 24-00. Al final de la primera part el 52-05 mostrava la diferència entre els dos equips. A la segona 8 canvis, amb el debut a primera divisió de Pablo, Berta i Biel. Els canvis van trencar una mica el ritme, però a poc a poc vam tornar ha agafar la batuta del partit. La setmana que vinent e a Sant Cugat, amb ganes de donar guerra.

———————————————————————————————————————————————

S14 UES 73 vs. 7 Gòtics RC

Partit poc disputat. Només començar ens hem vist obligats a fer diversos canvis de posicions per tenir jugadors tocats.

El Sant Boi ha presentat un bon equip amb jugadors força grans i realitzant entrades verticals en carrera que nosaltres no hem sabut parar. Poc placatge i fer servir 2 o 3 jugadors per parar davanters ens feia que en segona jugada, els donéssim suficients espais perquè entressin en facilitat.

Seguirem treballant

Nota positiva. Hem assegurat la classificació matemàtica per jugar els play off entre el 2n i 3r.