Resultats 2/03/2019

S18 SEL Vilanova Tarragona 17 vs. 22 Gòtics RC

Aquest dissabte vàrem estrenar el nou camp de Vilanova amb una victòria dels nostres cadets, enfront un combinat local i de Tarragona, que ens van obligar a suar per guanyar el partit.
L’equip local va destacar per la mida de la seva davantera que en va obligar a destinar molts esforços per poder aturar-la. Per l’altra banda les dimensions del camp no ens va permetre realitzar un joc més ràpid, que ens podria haver beneficiat.
Esperem que aquesta setmana de descans ens ajudi a recuperar els jugadors lesionats i encarar els darrers partits amb més tranquil·litat.

———————————————————————————————————————————————
S16A FC Barcelona 56 vs. 5 Gòtics RC

Partit amb poca història. El Barça va dominar el partit de principi a fi i nosaltres no van ser capaços de trencar la seva dinàmica de joc basada amb una defensa que va anul·lar tots els nostres atacs. Això sumat a les errades de placatge ens va deixar sense cap oportunitat.

———————————————————————————————————————————————
S14 CNPN 12 vs. 50 Gòtics RC

Mal inici de partit. Hem tornat a sortir tous i ho hem pagat amb la primera marca.
A poc a poc ens hem anat situant. L’augment de pressió ha fet que comencéssim a encadenar jugades. Els davanters també han començat a netejar millor els rucks i el mitjà ha repartit encertadament el joc.
Finalment, hem disposat de forces canvis, cosa que el CNPN no ha pogut fer i s’ha anat enfonsant.
Debut d’un nou jugador que ens ajudarà a repartir més minuts amb els jugadors. Seguim treballant .