Resultats 30 i 31/03/2019

Femení  – Terrassa Martorell Anoia 5 vs.  34 Gòtics Rugby Club

———————————————————————————————————————————————

S18  – Gòtics RC 5 vs. 50 UES 

Darrer partit de lliga jugat amb el segon classificat a la taula, que n’ha demostrat la seva qualitat de joc i rapidesa al camp, nosaltres amb un equip molt tocat, hem intentat plantar cara. Donem les gràcies als nostres companys del S16. Finalment hem quedat cinquens de la lliga, però continuarem treballant per millorar.

———————————————————————————————————————————————

S16  – CN Poble Nou C 24 vs. 46 Gòtics RC Amistós 

Aquest cap de setmana hem jugat un amistós contra el CN Poblenou, pensant ja, en la temporada vinent. El partit s’ha dividit en 3 parts de 25 minuts amb les que han participat 26 jugadors. A la primera tots dos equips hem alineat els nostres 15 titulars, a la segona hem fet molts canvis de jugadors i posicions i finalment a la tercera hem tornat a fer un equip més competitiu.

La setmana que ve amistós contra la selecció Catalana S14 a l’Hospitalet.

———————————————————————————————————————————————

S14 – RC Sitges 36 vs. 14 Gòtics RC

Poca cosa hem fet bé avui. Els primers minuts hem jugat al seu camp però a poc a poc, el Sitges ha vist que si treballava, podia aconseguir la victòria. Tot i que, s’han avançat hem pogut girar el marcador a la mitja part.
Segona part hem deixat de pressionar, no ser contundents en els rucks, no obrir cap pilota, tot això més les lesions han fet que ells s’anessin imposant.

Haurem de treballar molt per poder donar la cara en els play off