Resultats 9/03/2019

Sènior A Gòtics RC 69 (bo) vs. 12 Spartans de Granollers

Minuts abans de l’inici del matx, vàrem assabentar-nos de la derrota del FCB Blau davant el CEU. Assolir la segona plaça a la classificació, que dóna accés directe a les semifinals del play off passava a dependre de nosaltres. Si feia falta un “plus” de motivació per afrontar el partit davant els Spartans de Granollers, ja el teníem.

Afrontar aquest tipus de partits, mirant la classificació, podia induir a l’Equip a prendre’s el partit amb una perillosa i indesitjable dosi de relaxació.

Sortosament, no va ser així i l’Equip va sortir endollat des del primer minut, assolint dos assajos als inicis del matx. A la mitja part es va arribar amb un marcador favorable de 31 a 7.

Amb aquest resultat, l’objectiu de l’Equip era no abaixar quant a intensitat i ser competitius fins al minut 80, com així va ser. Novament els canvis varen ajudar a mantenir aquest objectiu. Fruit d’aquesta ambició es va arribar al final del matx amb el definitiu 69 a 12 al marcador.

Pel que fa al joc, la superioritat dels nostres tres quarts va ser evident, trobant molts espais per atacar, tant en accions individuals com col·lectives. Els davanters varen tenir una feina més feixuga, davant uns Spartans amb un pack dur, de pes i experimentat.

Els dos assajos rebuts són l’únic però a l’actuació de l’Equip. A la primera part les indisciplines reglamentàries, varen facilitar que Spartans disposessin de diverses oportunitats de jugar al nostre camp. Hem de créixer en defensa, mantenir la intensitat i l ‘agressivitat, sense perdre l’organització i caure en el parany de les indisciplines. Seny i Rauxa.

Jornada molt positiva pels interessos de l’equip, que després d’oferir una bona actuació ha rebut la recompensa d’accedir a la segona posició de la taula. Una victòria a Manresa a la propera jornada certificaria el pas directe a les Semifinals del Play Off pel Títol. No serà fàcil, esperem aconseguir-ho, com sempre, amb l’ajut de TOTS.

En aquest sentit agrair a l’Afició el seu suport i assistència, molt important i que dóna molta força als jugadors.

1×15 i 15×1. Gòtics Rugby  Club.

———————————————————————————————————————————————
Sènior B Gòtics RC 0 vs. 31 Cocodrils RCC

———————————————————————————————————————————————
S14 FC Barcelona 15 vs. 27 Gòtics RC

Primera part molt completa. Hem fet una pressió asfixiant que ens ha permès recuperar forces pilotes.
La segona part, hem anat perdent físicament, hem baixat la pressió i s’han perdonat alguns placatges.
Hem d’aconseguir passes més ràpids amb els 3/4
Seguirem treballant

———————————————————————————————————————————————
Escola Trobada a Girona