Resultats 9 i 10/2/2019

Femení Gòtics RC  0 vs. 22 UE Santboiana
Sènior  CEU  20 vs. 22 Gòtics RC
Sènior B CR Senglars 24 vs. 20  Gòtics RC
 S18 Gòtics RC 5 vs. 24 FC Barcelona
Aquest dissabte vàrem jugar amb FCB el quart classificat de la lliga. Una marca del contrari a l’inici del partit, va fer reaccionar als nostres jugadors, que van jugar amb intensitat i ganes de posar tots els entrebancs possibles perquè els contraris arribessin a la nostra línia de marca.

Encara que el resultat va ser anvers, hem millorat, a poc a poc però millorat, l’avantatge de 49 punts al primer partit ha baixat a 19 aquest dissabte.

S16 UE Santboiana 10 vs. 29 Gòtics RC
Partit intens, dur i amb contactes molt contundents per les dues parts. La clau del partit van ser els primers 20 minuts, els nostres van aconseguir un contundent 19 a 0, que deixava ven clara les nostres intencions d’anar per al partit, dues lesions consecutives ens van trencar el ritme i la Santboiana es va reorganitzar i va aconseguir tallar el nostre joc. A la segona la Santboiana va intentar recuperar terreny, però la nostra línia defensiva va estar impecable. Després d’uns quants cops en contra la Santboiana aconsegueix els seus primers punts. A partir d’aquí els nostres comencen a jugar una altra vegada i apoderar-se del partit. Resultat final 10-29 -Continuem pas a pas, pròxim partit contra CRUC.
S16B CEU 63 vs. 17 Gòtics RC
Partit contra el líder de tercera Catalana. Els nostres ho teníem una mica complicat.
El partit va tindre dues cares molt diferents. A la primera els nostres jugadors van aguantar l’empenta dels líders i van acabar la primera part amb opcions d’intentar guanyar el partit. A la segona el CEU, realitza molts canvis i els nostres acaben enfonsant-se físicament. En els últims minuts el CEU va aprofitar, per fer molt més grossa la diferencia en el marcador. Que finalment acaba una mica distorsionat, per la feina real que han fet els dos equips el camp.
S14 Gòtics RC 39  vs. 17 BUC  – UBAE
Excés de confiança i falta de concentració ha fet que els veïns es posessin per davant.
A partir de la segona part, alguns canvis i nova mentalitat s’ha anat guanyant i acumulant punts.
Encara tenim molta feina per fer. Seguirem treballant