Crònica Semifinal Sub16 BUC – Gòtics RC

1/4/17  Crònica semifinal sub16 Buc-Gòtics

BUC 29 – Gòtics 0

El pitjor de la derrota d’ahir dissabte contra el BUC no és l’eliTotes les entradesminació sinó el mal regust de boca que ha deixat. Els qui seguim l’equip de sub16 del Gòtics sabem que el formen nois i noies amb un esperit lluitador i dels que podem esperar grans coses en el futur. Però el partit d’ahir va ser un exemple del que pot passar quan la inspiració no ens acompanya ja sigui perquè no estem prou concentrats, perquè ens enfonsem amb el primer contratemps o perquè no sabem “entrar” al partit quan toca.

L’encontre va ser dur i més amb un rival que anava a totes prou conscient de la importància de una semifinal. Les primeres jugades van arraconar el Gòtics en el seu camp. Els esforços en  defensa no arribaven a generar capacitat de contraatac. Una dinàmica que va mantenir-se durant tota la primera part. La segona meitat del partit, l’arbitratge va canviar una mica frenant el joc amb enèsimes repeticions de melés que més enllà d’afavorir un partit lluït, acabaven per avorrir a més d’un. Tot i això la dinàmica del partit no va canviar i els nostres Gòtics no s’acabaven de trobar en el terreny de joc.

Durant aquesta setmana ens hem promès un partit ben lluitat i amb les forces molt equilibrades desprès de l’anterior enfrontament entre el Gòtics i el BUC de fa unes setmanes. Llavors vam poder veure un joc superior que no va acabar en victòria gràcies a factors externs. Res a veure amb el que vam veure ahir a Foixarda. Les jugades no sortien, els errors propis van ser constants i la sensació d’impotència i derrota van fer la resta. I precisament és això, el fet de saber la qualitat d’aquest equip i veure com tret d’alguna jugada puntual, aquesta qualitat no va fer acte de presencia.

La grada, entregada com sempre en les grans ocasions va anar emmudint en veure la força de l’equip rival i la manca de capacitat de reacció dels nostres jugadors. I mentrestant algun dels nostres joves mamuts intentava anar refent els ànims a mida que les marques rivals anaven pujant al marcador.

 

Imatges del partit