Trobada Sub18 femení

Al Rugbi català es treballa per aconseguir revifar el sub18-femení i una bona forma de fer-ho és en trobades com la que aquest diumenge hem pogut gaudir a la Foixarda i en la que han participat cinc jugadores dels nostres equips de Gòtics sub16 i sènior. El nivell de joc ha estat molt alt i hem pogut veure un joc viu, apassionant i d’una gran intensitat.

L’Ari i la Laia de sub16 i la Núria, l’Emma i la Gina del sènior, han fet un combinat amb jugadores del SEL Vilanova per poder competir en aquesta trobada a 7 en la qual s’han enfrontat a equips del Sant Cugat, el Sitges, el BUC o l’Hospitalet.  Han estat partits emocionants en les que les jugadores del Gòtics han estat a un nivell competitiu de primera categoria tant en velocitat com en placatge.

En aquests partits a 7, les nostres jugadores han mostrat una capacitat d’adaptació molt alta i un nivell tècnic que ens permet veure el gran potencial que tenen totes elles. Han sabut crear joc, controlar els espais al camp i trobar sempre el camí de marca amb jugades ben construïdes i organitzades.

Enhorabona a totes cinc doncs ha estat un joc magnífic i a estones espectacular que de segur podrem seguir veient ben aviat.

Moltes gràcies al SEL Vilanova per haver format equip amb les jugadores del Gòtics i als organitzadors de la trobada per la seva bona feina.

Imatges de la Trobada