PATROCINADORS

EMSA Tecnologia Quimica
Més de trenta anys dedicats a la distribució de productes químics i solucions a mida per als nostres clients. Apostem per la innovació constant, creant els nostres propis productes i solucions sostenibles, compromeses amb el medi ambient.
Gelats GLAS és un somni familiar. Tot va començar a Lleida el 1948. Des de llavors, repartim felicitat en forma de gelats allà on anem.
Tenim els gelats clàssics, però també una gran varietat de productes artesans.
MILLOROCEAN & WILDOMAR
Ens dediquem a la importació i exportació del millor de peix, mariscs, i tota mena de producte de pesca i aqüicultura, tant frecs com congelats, amb l’únic propòsit de satisfer a la nostra clientela d’Espanya i Franca.
Els pilars de treball a CONSTRUCCIONS BOSCH PASCUAL, són la nostra experiència, la garantia tècnica i els nostres projectes que contribueixen a la millora del benestar social, ja que apostem per les persones.
A Buceo Travel ens encarreguem d’organitzar el teu viatge de busseig, comptem amb  experts instructors que t’ajudaran a escollir el millor destí que s’adapti al teu nivell d’experiència.
La nostra missió és  la teva seguretat i el teu gaudiment d'aquesta aventura subaquàtica.
"Oferir hamburgueses de qualitat, en un local espectacular, amb un servei proper i familiar."

Amb aquesta idea hem creat Lux&Burg.

Ens trobaràs a l'Avinguda Tibidabo, 2 – 4
Vision Communication, som una consultora de comunicació que t'ajudarà en els teus projectes audiovisuals,  branding corporatiu o formació especialitzada.
Estratègia guanyadora + contingut captivador + difusió efectiva = màxim impacte
La nostra activitat a SoldaFerm, són els treballs mecànics del ferro, planxisteria industrial, construccions metàl·liques i la fabricació de maquinària i peces soltes.
L'Hort de Montjuïc és un comerç de barri, dedicat a la venda de fruites i hortalisses, procurant que siguin de proximitat. Disposem també de productes ecològics de temporada i proximitat.

Carrer de Sant Fructuós, 25, 2
SIMERSA, amb la tecnologia líder en el sector de la còpia, impressió i solucions de gestió documental, aportem les millors solucions integrals i personalitzades, amb les tecnologies més innovadores per obtenir el millor rendiment i un valor afegit per al teu negoci.
La Flor del Olivo, centre d'estètica i perfumeria selectiva amb servei de manicura i pedicura. Al nostre centre de bellesa oferim tractaments facials i corporals amb aparells d'última generació. La nostra perfumeria ofereix marques i assessorament d'alta qualitat.
Des de 1997 Lluís Parramon i Emma Tahull formem l'estudi d'arquitectura Parramon + Tahull arquitectes i treballem en la concepció, realització i direcció d'obra de projectes d'arquitectura, per administracions públiques i per clients privats.
A Medesport Bcn , ens dirigim tant a esportistes d'alt rendiment, federats, amateurs, i tota persona que iniciï una activitat esportiva, independentment de l'edat, aportant-li un reconeixement mèdic exhaustiu, per al diagnòstic i la prevenció de malalties cardiovasculars i de l'aparell locomotor, així com orientant-lo cap al tipus d'esport més beneficiós per a la seva salut.
Pels amants de les sensacions més exclusives a DUX trobaràs un bar modern, famós pels seus diferents estils de gintònics amb ginebres casolanes, còctels artesanals i actuacions en directe els caps de setmana. Tot això al ben mig cor de barri del Born.
Alonso construcciones, som una empresa amb més de 20 anys al servei de reforma d'habitatges, locals comercials, oficines i comunitats.
Col·laboradors
H2, som especialistes en disseny i fabricació integral de roba esportiva, marxandatge i consultoria esportiva.